top of page

Küzmös László: Nyitottan állok mindenkihez

Hamar rájöttem, hogy úgy tudok igazán fejlődni, ha az adott szakterületen a nálam sokkal okosabb emberekkel veszem körül magam, és velük együtt építem a jövőt – mondta az Üzletemnek Küzmös László, a GWT tulajdonosa.Küzmös László egy szabolcsi kis faluból származik. Mint mondja: kezdetben mindent egyedül, a nulláról épített fel. Aztán rájött, hogy váltania kell. Cégét, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Get Work Trendet (GWT) szeretné majd a tőzsdére vinni. Ha érdekli, hogy László milyen szakmában próbálná ki magát, a választ megtalálja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 328. interjújában.


Mit tart karrierje csúcsának?

– Sikerült egy olyan üzleti vállalkozást létrehoznom, ami több ezer embernek adott és ad munkalehetőséget, megélhetést, és eközben számomra és családom számára is magas életszínvonalat tudok biztosítani vele.


Milyen távra tervez?

– A pillanatot intenzíven élem meg, de tervezni hosszútávra tervezek, kb. 101 évre…


Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– A meglévő üzleti vállalkozásom nemzetközi szintre emelése, Európa nagyvárosaiban terjeszkedni, és később a cégemet tőzsdére vinni.


Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Tanítómesterem az „ÉLET”: egy szabolcsi kis faluból származom, kezdetben mindent egyedül, a nulláról építettem fel. Szerencsére hamar rájöttem, hogy úgy tudok igazán fejlődni, ha az adott szakterületen a nálam sokkal okosabb emberekkel veszem körül magam mindig, és együtt építem velük a jövőt.


Mivel motiválja a kollégáit?

– Izgalmas, színes, változatos feladatokkal bízom meg őket, amikben együtt tudunk kiteljesedni. Pozitív, jó hangulatú munkakörülményeket teremtek.


Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Világhírű Dj lennék, űrhajós és Michelin csillagos séf.


Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nyitottan állok minden emberhez és ennek a nyitottságnak köszönhetően sok emberrel találkozom, ismerkedek meg. Amennyiben az szükséges, még hideghívást is szívesen kezdeményezek.


Mire sajnálja az idejét?

– A tv-nézésre és olyan dolgokra, amik nem adnak hozzá az életminőségemhez és a pillanat megéléséhez.


Mivel lehet felbosszantani?

– A „nem” szóval, mert szerintem nincs lehetetlen csak tehetetlen hozzáállás.


Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Sokat önkénteskedem jelenleg is. Fontosnak tartom, hogy a körülöttem élők ezt természetes feladatnak fogják fel. Rendszeresen osztunk ételt, karolunk fel családokat, támogatunk egyéni célokat. Magánemberként és cégvezetőként is szeretnék minél több szegény, nehéz sorsú embernek segíteni. Ami viszont még hátra van, az a faültetés, hogy a Földre is kellő figyelem jusson.


Mire nem sajnálja a pénzt?

– A hobbijaimra, például: szörfözés, snowboardozás, extrém sportok.


Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Vízben, vagy vízen lenni.


Forrás: uzletem.hu

(Fotó: Vass Nóra)

148 megtekintés
bottom of page