top of page

MONGOL MUNKAERŐ GET WORK MINŐSÉGGEL!

Megoldás a Fluktuáció csökkentésre!

Napjaink egyik legnagyobb kihívása, hogy hosszútávra, stabil, megbízható, jól teljesítő csapatot tudjunk cégünk számára biztosítani. A fluktuáció kezelése nem csak a HR terület számára kihívás. A vállalat minden területére kihat, ha magas a cégtől való elvándorlás. A Get Work Trend Kft. magyarországi toborzása mellett, mongol munkaerő toborzásával olyan lehetőséget biztosít, ami garantáltan csökkenti a fluktuációt.

Teljes körűen intézzük cégre szabottan a toborzás-kiválasztást (videóinterjúk tolmáccsal és két nyelvű önéletrajzok minden előszűrt jelöltre), belföldi és külföldi vízumügyintézést és hivatali ügyeket, az utaztatást, a szállásoltatást, az orvosi vizsgálatokat, valamint az integrációs folyamatot a munkaadónál.

A nyelvi különbség sem okoz problémát, mert létszámtól és munkakörtől függően biztosítjuk, hogy a munkavállalók között kellő mennyiségben legyen magyar-mongol és angol-mongol ajkú munkavállaló.

Kultúrájuk, vallásuk (első sorban keresztény és buddhista) alapján békés; európai értékrenddel azonos munkavállalókat biztosítunk.


Miért a mongol munkavállalók?

A jobb életkörülmények reményében akarnak, és hajlandók is dolgozni. Kitartóak és terhelhetőek.

Igyekeznek bizonyítani munkaadójuknak, és környezetüknek (kollégáknak, családnak, maguknak) ezért munkájukat lelkiismeretesen látják el. A csapatban való dolgozás motiválja őket.

Kifejezetten gyorsan tanulnak, és könnyen alkalmazkodnak.

Munkavállalási vízumukkal kizárólag annál a cégnél dolgozhatnak, amelyik cégre ki lett váltva. A cég saját állományába kerülnek (munkaerő-kölcsönzés rájuk törvényileg nem megengedett).

Évente egyszer utaznak haza, szabadság kivételében rugalmasak. Jellemző rájuk a „minél többet és minél jobban dolgozni” akarás.

Ezeknek megfelelően a fluktuációt csökkenteni, a termelési hatékonyságot pedig növelni tudjuk.

▶️ Előszűrt jelöltek, az Ön igényeinek megfelelően

▶️ Kedvező, egyedi díjazás

▶️ Esetlegesen kieső munkaerő folyamatos pótlása

▶️ Teljes körű, komplex ügyintézés

▶️ Dedikált projektvezető & 7/24 helpdesk zöldszám

Ha csökkenteni szeretné fluktuációját és hosszútávon megbízható, stabil munkaerőre vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot!

További információ és ajánlat kérés:

+36 20 351 4970

kulfold@getwork.hu

409 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page