top of page

TAPASZTALT SZAKEMBER IGAZOLT A GET WORK TRENDHEZ

Kántor Gyöngyi személyében március 1-től új vezető erősíti a GET WORK TREND munkaerő-kölcsönző cég csapatát.


A szakember 2011-ben hívta életre saját HR cégét, amit később a Prohumán Kft felvásárolt. 2014-től 2019 végéig divizió vezetőként dolgozott velük, majd a Vodafone munkatársa lett.-Régóta szerettem volna a Get Work Trend csapatához tartozni. A cég stratégiai igazgatója Jáhny Ákos személye volt a döntő érv, hogy megpályázzam ezt a munkát.


A kelet-magyarországi régió vezetőjeként a szakember számára cél az új irodák nyitása, a növekedés, valamint a szakmai támogatás.


A cég látva, hogy milyen zöld- illetve barnamezős beruházások érkeznek Észak- Kelet Magyarországra, fontosnak tartja jelenlétük erősítését a régióban, emellett céljuk partnereik magasabb szintű kiszolgálása is.


„Nagy öröm számunkra az új vezetőnk csatlakozása. A GET WORK TREND célja, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki meglévő és leendő partnerei igényeit, aminek eléréséhez Gyöngyi többéves tapasztalata nagyban hozzájárulhat. Nyitott személyisége remekül illeszkedik mind a csapathoz, mind ahhoz a szemlélethez, amit képviselünk” – tette hozzá Jáhny Ákos, a GET WORK stratégiai igazgatója.


A GET WORK TREND, mely a személyzeti szolgáltatások minden területén komplex és egyedi megoldásokkal segíti partnereit 2004-es megalakulása óta a legeredményesebben fejlődő munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalattá nőtte ki magát.


Országos irodahálózatukban sok éves tapasztalattal és helyismerettel rendelkező kollégáik hatékony toborzási módszerekkel biztosítják partnereik széleskörű igényeinek kielégítését.

294 megtekintés
bottom of page