top of page

VAN ÉLET A KATA UTÁN!
Szövetkezeti foglalkoztatás
a megoldás!

GWISZ_logo_háttér nélkül.png

A KATA megszűnésével sokak megélhetése került veszélybe. A KATA-sokkal együtt dolgozó vállalatok pedig jelentős többletköltségre számíthatnak, ha alkalmazotti jogviszonyban szeretnék tovább foglalkoztatni a munkavállalókat.

Erre nyújt megoldást a GET WORK ISKOLASZÖVETKEZET!

Velünk kötöttségek nélkül tarthatja meg munkavállalóit, ugyanis a szövetkezeti foglalkoztatás egyik előnye, hogy rendkívül rugalmas, nincs felmondási idő, és az adminisztráció terheit is átvállaljuk Önöktől.

Az alkalmazotti jogviszonyhoz képest jelentősen alacsonyabb a foglalkoztatás költsége, ha minket választ.

Hogy miért?
táblázat2.png

*A kalkuláció csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező nappali tagozatos munkavállalóra vonatkozik, és olyan passzív félévesekre, akik nem múltak el 25 évesek.

Kik vagyunk mi?

 

Cégünk, a Get Work cégcsoport több, mint 15 éve sikeres szereplő a személyzeti szolgáltatások piacán. A sok éves munkaerő-kölcsönzésben szerzett tapasztalatot kamatoztatva, 2017-ben a JOB DIÁK Iskolaszövetkezet szakmai és operatív vezetésének átvételével bővítettük szolgáltatás- portfóliónkat, így ma már a diákmunkaerő biztosítását is vállaljuk Megbízóink felé, mint: GET WORK ISKOLASZÖVETKEZET. 

Milyen előnyei vannak a szövetkezeti foglalkoztatásnak?

Ha minket választ, nem lesz bejelentési kötelezettsége, és az ezzel járó adminisztrációs terheket is levesszük a válláról. 

Kényelmes és hatékony

Gondoskodunk a bérszámfejtésről is.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Partnereinkre

Minden partnerünk, és minden diákunk számára dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki gondoskodik a gördülékeny együttműködésről.

Diákjainkkal e-szerződést kötünk, mely az ország bármely pontjáról aláírható így gyorsítjuk az ügymenetet, és óvjuk a környezetet.

Rugalmas és
biztonságos

Online ügyintézés

Kérjen ingyenes konzultációt Bartis István üzletágvezetőtől:

6134223.png

Elérhetőségek:


iskolaszovetkezet@getwork.hu,  vagy kérdés esetén keresse bizalommal Bartis Istvánt, szövetkezeti üzletágvezetőt telefonon a +36 20 261 0788-as telefonszámon.

fb diák.png
insta diák.png
bottom of page