top of page
Business Meeting

Modern teljeskörű toborzási megoldások a változó üzleti környezetben.

Üzleti megoldásaink munkaadóknak

Célunk, hogy minden szolgáltatásunkat azonos minőségi standardek alapján végezzük, dedikált Ügyfél-kapcsolattartót biztosítva. Toborzási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy cégmérettől függetlenül minden vállalat meg tudja találni a Neki megfelelő szolgáltatást aktuális igényeire szabva.

A megváltozott üzleti környezet új megoldásokat igényel, ezért a klasszikusnak tekinthető munkaerő-kölcsönzés és közvetítés, valamint diák és nyugdíjas foglalkoztatás mellett elindítottuk hirdetési- és előszűrési szolgáltatásunkat is.

​​

A hazai ügynökségi piacon egyedülállóként fedjük le a toborzási igényeket teljes körűen, egy-kapus ügyintézéssel és dedikált Ügyfélkapcsolattartókkal.

Miért válaszd a Get Work Trend-et?

Teljeskörű - 360 fokos
szolgáltatási portfólió

15< év tapasztalat

Országos lefedettség

Biztos pénzügyi háttér

Szakértő csapat

Dedikált
ügyfélkapcsolattartók

Szolgáltatásaink
Group of Asian waiting for an interview

Szolgáltatásaink

I

Recruitment & staffing
360° teljes körű toborzási
és HR szolgáltatások

I. Recruitment & staffing
   
360° teljes körű toborzási és HR szolgáltatások

Recruitment

II. HR services

HRservices

Bérszámfejtés

Kiszervezett bérszámfejtési szolgáltatásunk legfőbb előnye, hogy több fős bérszámfejtői csapat  alkalmazása helyett, a mindenkor hatályos munkaügyi és társadalombiztosítási jogszabályoknak való megfelelőséget garantáltan, egy kapcsolattartóval, költségeiket is csökkentve, biztonságban tudják általunk.

​​​

 • Teljes körű bérszámfejtés

 • Munkaügyi- és TB ügyintézés

 • Dolgozók be- és kiléptetése​

 • Adókötelezettség nyilvántartása

 • Munkaügyi nyilvántartások kezelése

 • Kapcsolattartás hivatalos szervekkel

 • Társadalombiztosítási kifizetőhelyhez kapcsolódó teendők ellátása

 • Havi átutalási listák elkészítése

 • Megbízóink igényére szabott riportok és statisztikák készítése​​

Munkajogi tanácsadás

A cégek, vállalkozások jogszerű működési feltételeinek megteremtése és folyamatos fenntartása az állandóan változó környezetben is kiemelt feladat.

A munkajogi-, a társadalombiztosítási, adózással kapcsolatos jogszabályok, rendeletek ismerete alapján a mindennapi életben való gyakorlati alkalmazásában segítünk Partnereinknek.

Főbb szakmai területek;

 • Munkaügyi audit
  a belső folyamatok átvilágítása és az ehhez kapcsolódó szabályzatok, utasítások, az alkalmazott szerződések, az ahhoz kapcsolódó dokumentumok áttekintése, a munkaügyi iratok, személyi munkajogi, adatvédelmi megfelelőségétől kezdve, az irattározásáig.

 • Folyamatfejlesztés
  javaslattétel az egyszerű, jogszerű változtatásra, a hatékonyabb működési feltételekre, aktív közreműködés a végrehajtásban, utókövetés.

 • Szakértői, tanácsadói közreműködés az operatív munkában és a hatósági vizsgálatokon.

A szolgáltatás részbeni, vagy teljes skálájú igénybevételével;

 • Konkrét javaslatot teszünk a szakszerű és gyors korrekció módjára, tartalmára,

 • Biztosítható, hogy a munkaügyi folyamatok és nyilvántartások megfeleljenek a hatályos törvényeknek, rendeletek és szabályok előírásainak,

 • Elkerülhető a munkaügyi bírság.

 

Szakmai hátterünk:

 • közel 5 éves munkaügyi felügyelői,

 • 7 éves társadalombiztosítási - ellenőri, és 

 • több mint 30 éves HR vezetői tapasztalat.

Bérpiaci adatszolgáltatás

A Get Work  bérpiaci felmérését havonta frissítjük, annak érdekében, hogy egy vállalat HR szakembereként vagy ügyvezetőjeként mindig az aktuális munkaerőpiaci adatokhoz juss hozzá. Fontosnak tartjuk, hogy minden pillanatban az éppen aktuális bérpiaci trendekről és intézkedésekről kapj pontos és hiteles információt.

A bérpiaci felméréseink elérése érdekében érdeklődj értékesítő kollégáinknál.

III. Outsourcing

Outsourcing

Bérmunka

A gyártó vállalatok számára a legnagyobb nehézséget a munkaerőhiány jelenti, melyre megoldást számos esetben nyújtanak megoldást a piac meghatározó szereplőivel közösen kialakított szolgálatásaink, magába foglalva melyek - a legújabb üzletágunkat -  a bérmunka és bérgyártást. Szolgáltatási kínálatunk ezzel együtt  révén lettek teljes körűek, kiszolgálva az emberi erőforrással és gyártással kapcsolatos ügyféligényeket.

Aktív piaci jelenlétünknek köszönhetően megismerhettünk több főbb hazai gyártó és termelő vállalatot, az általuk alkalmazott technológiákat, és a munkaerőpiac folyamatos változása nyomán felmerülő igényeket.

 

Kezdetben a termelők számára a munkaerő-kölcsönzés jelentette a megoldást, majd az egyre szorosabb együttműködésünk alapján a gyártás bizonyos részfolyamatait , sok esetben már bérmunkában végeztük. napjainkra a jó együttműködésnek köszönhetően, a termelés egyes részfolyamatait  a saját telephelyeinken, kiszervezett bérgyártás formájában végezzük.

A bérgyártás lehetővé teszi Partnereink számára a meglévő termelési folyamatok bizonyos részeinek kiszervezését. A bérgyártás igénybevételével javul a költséghatékonyság, illetve ideális megoldás lehet a folyamatos vagy időszakos kapacitástöbblet és hiány kezelésére is.

 • A gyártási folyamatok teljes körű megismerésével, a feladatok elsajátításával és a minőségi, mennyiségi kritériumok betartásával végezzük a ránk bízott feladatot.

 • Szakmai tapasztalatunk és technikai felszereltségünk révén vállaljuk késztermék legyártását is, akár már az alapanyag megmunkálásától kezdve.

 • Teljes körű szolgáltatásunk része a minőségellenőrzés, késztermék csomagolása, valamint a logisztikai szolgáltatás nyújtása a Megrendelőnk igénye szerint és saját márkaneve alatt.

 • Szakértő munkatársaink segíthetnek a folyamatok javításában, fejlesztésében, együttműködve új megoldásokat találhatunk, növelhetjük a gyártás hatékonyságát.

Rehabilitációs foglalkoztatás

Cégünk több éve akkreditált foglalkoztatóként van jelen a munkaerőpiacon. Ez alatt az idő alatt sokrétű tapasztalatot szereztünk megváltozott munkaképességű munkavállalók toborzásában, mentorálásában és a nyílt munkaerőpiacra történő visszairányításukban.
 

Megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítése szolgáltatásunk keretein belül a következőkben tudjuk Partnereinket támogatni:

 • Meglévő munkakörök elemzése.

 • Javaslattétel megváltozott munkaképességű munkavállalóval is betölthető munkakörökre, már meglévő munkakörök átalakítására.

 • A megfelelő munkavállalók megtalálása, integrálása (akár try-and-hire konstrukcióban –munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk keretein belül).

 • Folyamatos támogatás, mentorálás.

 • A többi munkavállaló érzékenyítése, befogadókészségük növelése.

Munkaerő kölcsönzés és közvetítés, álláshirdetés - Referenciák

"Maximálisan megvagyunk elégedve a szolgáltatással. Az igényeket nagyon rövid idő alatt tudjátok teljesíteni. A kommunikáció maximálisan működik közöttünk. Remélem a jövőben is hasonlóképen gördülékeny, rugalmas együttműködésünk lesz."

 

INGYENES konzultáció és igényfelmérés
sales igazgatónkkal!
Űrlap
Meeting

Fekécs László - sales director

laszlo.fekecs{kukac}getwork{pont}hu  |  Tel: +36 20/485-9617

bottom of page