top of page

Határon túli munkavállalók toborzása
minősített foglalkoztatóként a GET WORK-től

ugras

A Get Work Trend Kft. nem csak belföldön, hanem országhatáron átívelően is toboroz munkavállalókat betanított - és szakmunkás munkakörök betöltésére.

A magyar munkaerő-piacon folyamatosan jelen van a munkaerőhiány, amely mind a szakképzettséget igénylő, mind a betanítással elvégezhető betöltetlen állások számának növekedését jelzi. Minden vállalat számára kihívás a dolgozni akaró és dolgozni tudó, munkára alkalmas jelöltek megtalálása, hogy hosszútávra tudjon vállalkozása zökkenő mentes működéséhez, stabil, megbízható, jól teljesítő csapatot biztosítani. A fluktuáció kezelése sem csak a HR terület számára jelent kihívást, de a költségek növekedése mellett, a vállalat minden területére negatív hatással van.

Munkaerő-kölcsönzés keretében minősített foglalkoztatóként az alábbi 11 országból vállaljuk munkavállalók toborzását és teljes körű menedzsmentjét:

hatter.png

Szolgáltatásunk alappillérei:

határon túli toborzás_folyamat ábra1018.png

A helyi toborzást, jelölt szűrést és kiválasztást, megbízónkkal való szoros együttműködésben minden esetben teljeskörűen intézzük.

Az adott országban toborzói csapattal és helyi jelenléttel rendelkezünk. Toborzási stratégiánkat mindig a partnertől kapott igényfelmérő alapján, kifejezetten cégre szabottan végezzük. Ennek megfelelően az előszűrt jelöltekről fényképes önéletrajzot, valamint összegző adattáblázatot küldünk. Külön igény esetén a jelöltről videó interjút, vagy bemutatkozó videót is biztosítani tudunk. Továbbá az illetékes hatóságokkal együttműködve:

vállaljuk a munkavállalási vízum ügyintézést és minden szükséges hivatalos engedélyt és bejelentést (munkaerő igény bejelentés, tartózkodási engedély, TAJ szám ügyintézés, adószám igénylés, bankszámlanyitás), az utaztatást, igény esetén a szállásoltatást, az orvosi vizsgálatokat, valamint felvétel után az integrációs folyamatot a munkaadónál.

A nyelvi nehézségek sem okozhatnak problémát; igény esetén tolmácsot biztosítunk.

Miért jó vállalkozása számára határon túli munkaerő felvétele?

  • Tapasztalataink alapján, a határon túli munkavállalók a jobb életkörülmények reményében akarnak és hajlandók is dolgozni.

  • Igyekeznek bizonyítani magyarországi munkaadójuknak, ezért munkájukat lelkiismeretesen látják el.

  • Megfelelő jelöltekkel és menedzsmenttel a határon túli munkavállalók körében alacsonyabb a fluktuáció, hiszen otthonuktól távol élnek, ezért alacsonyabb a munkahelyváltási hajlandóság is.

  • Kifejezetten gyorsan tanulnak, és könnyen alkalmazkodnak.

  • A szorgalmas munka és a munkával megszerezhető, tiszteletet parancsoló státusz kultúrájuk alapja.

  • Évente jellemzően egyszer utaznak haza, szabadság kivételben rugalmasak. Jellemző rájuk a „minél többet és minél jobban dolgozni” akarás.

Ezeknek megfelelően alkalmazásukkal a fluktuációt csökkenteni, a termelési hatékonyságot pedig növelni tudják.

Ha szeretné csökkenteni vállalatánál az elvándorlást, vagy munkaerőhiánnyal küzd és hosszútávon megbízható, stabil munkaerőt szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Fekécs László

bottom of page