top of page

Iránytű a HR szakmában

Frissítve: 2020. nov. 18.

A Get Work cégcsoport felelőssége folyamatosan növekszik a HR szektorban. A munkaerőpiaci helyzet rendkívül kiéleződött az elmúlt időszakban, ráadásul a járványügyi helyzet újabb kihívásokkal szembesítette a munkáltatókat és a munkavállalókat egyaránt.


A keresési, kiválasztási és foglalkoztatási folyamatok szakszerű és törvényeknek megfelelő ellátása mára létminimumának kell lennie minden munkaerő-közvetítő és kölcsönző vállalatnak. Cégünk megbízhatósága és eredményessége az alap kompetenciákon felül mutatkozik meg. A munkahely falain túlmutató gondoskodás működési stratégiánk egyik stabil alapköve.


Szervezetünket a kezdetek óta az emberközpontúság jellemzi. A nyílt, egyenes és őszinte kommunikációnak köszönhetően a problémákat hatékonyan tárjuk fel. Kollégáink megoldásfókuszú gondolkodásmódja új trendeket teremt, így a legváratlanabb gazdasági helyzetekre is képesek vagyunk gyorsan reagálni.


A munkáltató és a munkavállaló sikere a mi sikerünk. Célunk, hogy mindkét fél hiteles, tényeken alapuló információkhoz jusson. Lokációnak és adott pozíciónak megfelelő bérezési stratégia kialakítása érdekében Partnereinket régióknak megfelelő, különböző szakmákra kiterjedő bér benchmarkkal támogatjuk. Munkavállalóink pedig a getworking applikáción keresztül folyamatosan értesülnek a legújabb hírekről, törvényi szabályozásokról és munkakörükhöz tartozó információkról.64 megtekintés

Comments


bottom of page