top of page

KAPACITÁS TÖBBSZÖRÖZÉST HAJTOTT VÉGRE A GET WORK TREND

A hazai munkaerő-kölcsönző piac egyik meghatározó szereplője a közvetítés üzletág erősítésével indította az évet, melyhez az első lépés a Talentify megvásárlása volt. Jáhny Ákost, a GET WORK TREND stratégiai igazgatóját kérdeztük a változásokról.


„Azért döntöttünk a cég megvásárlása mellet, mert látva a jelenlegi magyar, európai és világviszonylatban lévő munkaerőpiaci helyzetet, szerettünk volna gyorsan és hatékonyan több helyre – akár egyszerre is – belépni munkaerőközvetítés, fejvadászat szolgáltatásunkkal.”


A Talentify-tól, melynek mind keleti, mind nyugati irányban is volt az elmúlt időszakban több sikeres együttműködése, egy olyan 6+1 fős csapat érkezett, akik komoly tudásanyagot, know-how képviselnek. „Nagyon erős szakmai tudásnövekedést remélünk a tudás cseréléstől, melynek révén komoly munka indulhat el. Egyébként az üzletág vezetője a Talentify korábbi ügyvezetője lett.”


A közvetítés üzletág saját bevallásuk szerint eddig a „futottak még” kategóriába tartozott, ami azt jelenti, hogy csak a meglévő partnereik igényeit tudták kielégíteni. A régi pár fős csapat, leginkább gyártás, termelés, back office területen volt aktív, azonban most azok a vakfoltok, mint például az IT, vagy a SSC szektor megnyílnak és így megerősödve egy sokkal teljesebb, átfogóbb ügyfél portfóliót tudnak majd kezelni.


A 10 főre bővült csapat – amely tapasztalt fejvadászokból, recruiterekből és egyéb HR szakemberekből áll -, segít a nyugat-európai keresésekben, így akár Magyarországról is tudnak munkaerőt biztosítani, illetve bárhonnan a világból. A fő fókusz azért Németország, Svájc, Hollandia, valamint az arab országok, öböl menti országok, Emirátusok, Szaúd-Arábia.

A GET WORK TREND azt üzeni azoknak az inaktív ügyfeleknek, akiket eddig kapacitáshiányra hivatkozva nem tudtak támogatni, hogy „itt vagyunk, várjuk a jelentkezésüket”.


Bővült a paletta az álláskeresők számára is


Eddig azoknak, akik a Get Work Trend által nem kezelt szektorokban kerestek munkát, a cég nem tudott állást ajánlani, most azonban szinte minden gazdasági területen vannak partnereik, ezáltal állásajánlataik is.


„Persze a fő profil a munkaerő-kölcsönzés marad, viszont szeretnénk az új lábat megerősíteni, még markánsabbá tenni az árbevétel arányát ”- tette hozzá Jáhny Ákos stratégiai igazgató.


272 megtekintés

Comments


bottom of page